Testpassportは、試験に参加するのは初めてであっても、あなたはスコアの高いJuniper JNCDS-DC JN0-1300試験を時代遅れ保証することができます。
弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300問題集はインターネットでのクリック率と好評率が一番高いです。
弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300勉強材料はIT認定試験の準備に使用することができるだけでなく、自分のスキルを向上させるためのツールとして使えることもできます。
弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300受験対策を選んで、多くの時間とエネルギーを節約こともできます。
弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300試験資料は受験生の皆様により高いスピードを持っているかつ効率的なサービスを提供することにずっと力を尽くしていますから、あなたが貴重な時間を節約することに助けを差し上げます。

JN0-1300試験情報:

試験コード:JN0-1300
筆記試験:データ センター設計、スペシャリスト(JNCDS-DC)
世界各地のピアソン VUE テスト センターで実施
試験の所要時間:90 分
試験形式:選択問題 65 問
合格/不合格ステータスは即時発表
前提となる認定資格:JNCDA

弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300勉強資料を利用したら、あなたはぜひ自信に満ちているようになります。
弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300試験参考書はこの分野の専門家によって作り上げ、一番適当な価格で提供します。
弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300学習資料と比較してから、試験範囲が広くてまたネット上でダウンロードを発見してしまいました。

Juniper JNCDS-DC JN0-1300出題内容の詳細:

データ センター設計に関する考慮事項
イーサネット ファブリック アーキテクチャ
IP ファブリック アーキテクチャ
データ センター相互接続
データ センターのセキュリティ
データ センターの仮想化
データ センターのトラフィック エンジニアリング
データ センターの高可用性

Juniper JNCDS-DC JN0-1300筆記試験は、ネットワーク構築のプロフェッショナルやデータ センター ネットワークの設計、理論、ベスト プラクティスに関して中級程度の知識を持つ設計者向けに設計されており、データ センターのネットワーク設計の原理を受験者が理解していることを確認するものです。

Juniper JNCDS-DC JN0-1300認定試験を受けて資格を得ることは自分の技能を高めてよりよく自分の価値を証明する良い方法で、選択しなければならならないです。
短期の弊社のJN0-1300試験資料を使用すれば、Juniper JNCDS-DC 関する専門の知識を身につけられることができます。
弊社のJuniper JNCDS-DC JN0-1300受験資料を使用すれば、実際の仕事で必要な専門知識で身につけることができます。
Juniper JNCDS-DC JN0-1300無料サンプルをご参照ください

1.What are two valid types of software-defined networking architectures? (Choose two.) A. hardware-based B. controller-based C. policy-based D. actuation-based Answer: B, C

2.Your customer wants to implement better quality of service for multiple mission critical applications.How many bits of the Differentiated Services (DiffServ) field of a packet would be used as code-points to achieve this goal? A. eight B. two C. six D. ten Answer: C

3.The Junos Fusion architecture is comprised of which two components? (Choose two.) A. interconnect devices B. satellite devices C. node devices D. aggregation devices Answer: B, D .

4.Which control plane protocol does EVPN use for MAC address mobility? A. VPLS B. STP C. MP-BGP D. E-LAN Answer: A

5.You are asked to deploy Spotlight Secure to help secure the data center.What are three required components for this deployment? (Choose three.) A. Juniper threat feeds B. custom security feeds C. SRX Series devices D. Spotlight Connector VM E. Security Director Answer: A, C, D

6.In a Clos IP fabric, which advantage does EBGP signaling have between spine and leaf nodes over using IBGP? A. By default, EBGP supports multihop sessions between peers. B. When using EBGP between all members, a single advertised route will be learned by all members. C. EBGP does not require the configuration of next-hop self. D. A leaf node can have multiple EBGP sessions with a spine node. Answer: B

7.You want to avoid large flows from blocking small flows traversing an Ethernet fabric. Which feature would be used to accomplish this task? A. Adaptive Flowlet Splicing B. DSCP C. two-colored policer D. IPFIX Answer: A

8.Your customer wants to connect two data centers together over the Internet while maintaining privacy and security. Which VPN topology and ESP algorithm should you use to accomplish this task? A. site-to-site VPN with 3DES B. hub-and-spoke VPN with AES C. site-to-site VPN with AES D. hub-and-spoke VPN with 3DES Answer: C