Testpassportは、特に効果的に候補者がJuniper JNCDS-SEC JN0-1330試験に合格するのを助けることができます。
真実かつ信頼性の高いものだからこそ、Juniper JNCDS-SEC JN0-1330試験参考書は長い時間にわたってますます人気があるようになっています。
もし、Juniper JNCDS-SEC JN0-1330試験に失敗したら全額で返金いたしてまた一年の無料なアップデートいたします。
完全なJuniper JNCDS-SEC JN0-1330試験準備をして、気楽に試験を受かることができるようになります。
弊社のJuniper JNCDS-SEC JN0-1330試験問題集を購入したら、あなたの試験合格率が100%を保証いたします。

試験コード:JN0-1330
筆記試験名称:セキュリティ設計、スペシャリスト(JNCDS-SEC)
世界各地のピアソン VUE テスト センターで実施
試験の所要時間:90 分
試験形式:選択問題 65 問
合格/不合格ステータスは即時発表
前提となる認定資格:JNCDA

この筆記試験は、ネットワークのセキュリティ、理論、ベスト プラクティスに関して中級程度の知識を持つネットワーク構築のプロフェッショナルや設計者向けに設計されており、セキュアなネットワークの設計を受験者が理解していることを確認するものです。

JNCDS-SEC 試験のトピックは、推奨される講師主導型トレーニング コースの内容および掲載されているその他のリソースをベースとしています。

JNCDS-SEC 認定資格は 3 年間有効です。再認定オプションを確認するには、再認定 Web ページに進んでください。

Juniper JNCDS-SEC JN0-1330出題内容の詳細:

基本的なセキュリティの概念
高度なセキュリティの概念
キャンパスとブランチのセキュリティ
エンタープライズ WAN のセキュリティ
サービス プロバイダの WAN のセキュリティ
データ センターのセキュリティ
セキュリティの自動化と管理
セキュリティの仮想化
高可用性

弊社のJuniper JNCDS-SEC JN0-1330勉強資料は実践の検証に合格すたもので、多くの受験生に証明された100パーセントの成功率を持っている資料です。
弊社のJuniper JNCDS-SEC JN0-1330練習問題はIT認証に対する最高のトレーニング資料で、最完全かつ最新で、合格率が非常に高いということで人々に知られています。
最新のJuniper JNCDS-SEC JN0-1330練習問題集を提供し、JN0-1330無料サンプルをダウンロードできます。

1.You are asked to implement port-based authentication on your access switches. Security and ease of access are the two primary requirements. Which authentication solution satisfies these requirements?
A. MAC RADIUS
B. network access control
C. firewall authentication
D. IPsec tunnel
Answer: A

2.What is one way to increase the security of a site-to-site IPsec VPN tunnel?
A. Implement a stronger Diffie-Hellman group.
B. Change IKE Phase 1 from main mode to aggressive mode.
C. Implement traffic selectors.
D. Implement a policy-based VPN.
Answer: C

3.Your customer is planning the deployment of a new hub-and-spoke WAN architecture that must support dual stack They have decided against using a dynamic routing protocol. They are concerned about the difficulty of managing configurations and operations at the hub location as they deploy branch routers
In this scenario, what ate three reasons for selecting route-based VPNs with traffic selectors’? (Choose three)
A. Traffic selectors support IPv4 and IPv6.
B. Traffic selectors reduce the number of Phase 2 IPsec security associations.
C. Traffic selectors reduce latency because they bypass UTM.
D. Traffic selectors support auto route insertion
E. You can define mutliple traffic selectors within a single route-based VPN
Answer: A,D,E

4.What are the three activities in the reconnaissance phase of an attack”? (Choose three)
A. Determine the device OS
B. Scan for devices and ports to exploit
C. Install malware.
D. Propagate the virus to servers and workstations
E. Map the network
Answer: A,B,E

5.Your customer is assessing (heir network incident response plan They need to improve their recovery lime when a networking issue occurs, especially when involves JTAC support. They have limited internal support staff and little automation experience to develop their own tools
Which Juniper solution meets these requirements’?
A. Juniper Secure Analytics
B. Network Director
C. Service Insight
D. Service Now
Answer: D

6.Your customer is planning to secure a data center with web servers reachable through two ISP connections terminating on each node of an active/passive SRX Series chassis cluster. ISP-1 Is the preferred connection because it provides higher bandwidth than ISP-2.
Which two must you include in your design proposal to meet this requirement (Choose two)
A. Use conditional BGP advertisements and use Interface monitoring for both ISP Interfaces.
B. Use static routing and use interface monitoring for both ISP interfaces.
C. Ensure that both ISP interfaces are in the same zone and use interface monitoring.
D. Ensure that both the ISP interfaces are in different zones and use interface monitoring.
Answer: A,D

7.You are asked to provide user-based network access through an SRX Series device The implementation must use Active Directory credentials for user account validation
Which two solutions satisfy these requirements? (Choose two )
A. TACACS+ authentication
B. Unified Access Control
C. firewall authentication
D. integrated user firewall
Answer: C,D

8.What are two design requirements for deploying a chassis cluster across a Layer 2 network? (Choose two)
A. VLAN tags from high availability traffic should be preserved.
B. Latency between the two nodes must be less than 100 ms.
C. Fabric links should share the transit traffic infrastructure.
D. Control and fabric link must use different VLAN IDs.
Answer: A,B